Комфорт при запуску будь-якого автомобіля та подальша їзда, в першу чергу, залежать від справної роботи стартера і генератора. Вихід з ладу цих агрегатів призводить до проблем із запуском двигуна, роботою електроприладів і т. д.

Якщо у вашому автомобілі зламався стартер чи генератор, варіантів ремонту кілька: заміна агрегату, або ж ремонт існуючого. Для цього деталь демонтують, далі її передають для професійної діагностики, і вже потім, залежно від характеру поломки, проводиться ремонт або заміна.

Автосервіс «Експерт Моторз» займається ремонтом стартерів і генераторів в м. Біла Церква. Ми пропонуємо комплекс послуг по діагностиці, ремонту та заміні стартерів і генераторів різних марок автомобілів. Роботи виконуються професійно, в оптимально короткий термін з наданням гарантії.

Несправності стартерів і генераторів

Основними несправностями стартерів і їх причинами є:

  • Проблеми з якорем стартера (зношення, коротке замикання в місці обмотки через попадання тосолу/мастила/солярки тощо)
  • Проблеми з бендиксом (зірваний або пробуксовує, затерлись чи сточились зубці, поломки в вінці маховика)
  • Обривання або міжвиткове замикання проводки
  • Зношення щіток і т. д.

Найчастіше джерелом інформації про стан енергосистеми автомобіля є контрольна лампа акумуляторної батареї (АКБ) або інший прилад аналогічного призначення. Будь-які відхилення в роботі можуть свідчити про наявність несправностей. Якщо прилад показує, що не забезпечується нормальний заряд акумулятора, серед причин можуть бути: вичерпання ресурсу батареї, поломка запобіжника, розривання електроланцюга або ж поломки самого генератора.

Поширені несправностями генератора:

  • Зношення або пошкодження шківа
  • Зношення струмознімальних щіток
  • Зношення колектора
  • Пошкодження регулятора напруги
  • Замикання витків стартерної обмотки
  • Зношення підшипника і т. д.

Ремонт в СТО «Експерт Моторз»

Відремонтувати або замінити стартер чи генератор ви можете в нашому автосервісі. Команда професійних механіків якісно вирішить будь-яку проблему, пов’язану з ремонтом, заміною чи налагодженням роботи вузлів. Всі етапи ремонту обов’язково узгоджуються з власником транспортного засобу, і, в разі недоцільності ремонту – майстри запропонують заміну агрегату на новий.

Пропонуємо послуги по ремонту стартерів/генераторів:

Ми працюємо у двох форматах:

  1. Ремонтуємо стартери і генератори зі зняттям агрегату з транспортного засобу в нашому СТО, подальшою діагностикою, ремонтом і встановленням на ТЗ.
  2. Ремонтуємо демонтовані стартери і генератори, які ви самостійно можете привести до нас в автосервіс.

Також, якщо у вашому населеному пункті відсутній кваліфікований спеціаліст по ремонту стартерів/генераторів, – ви можете надіслати нам зняту деталь будь-якою службою доставки, попередньо узгодивши деталі з майстром-приймальником.

Вартість ремонту стартера і генератора

Ціна ремонту стартера або генератора розраховується індивідуально і складається з вартості зняття/встановлення деталі (за умови виконання), ціни комплектуючих і складності самої роботи.

Орієнтовна вартість окремих послуг по ремонту стартера і генератора в автосервісі «Експерт Моторз».

Вид послугиВартість
Зняття/встановлення стартеравід 400 грн
Зняття/встановлення генераторавід 400 грн

 

Записатись на ремонт стартера або генератора в автосервісі «Експерт Моторз», тел.: (067) 406-91-99